There was an error in this gadget

Friday, March 18, 2011

KETIKA MENYERTAI PERTANDINGAN MEMASAK DI KEM BELIA & SUKAN
















Kita berentry lagi...kali ni zeema's post kan gambar masa masuk pertandingan memasak. satu group ada 5 orang. Seingatnya group ni terdiri daripada zeema's, Pn Salbiah, Pn Normaidah, Cik Hana Kimi,Cik Wanie dan sorang lagi Chinese boy (Cikgu sekolah ni) from Rantau..

Group kami ni dinamakan kumpulan IBU DAN ANAK sebab campuran antara muda mudi, pertengahan dan dewasa. Dah macam ubat batuk punya jenama pulak kan..cap ibu dan anak. Kumpulan ni happy go lucky ditambah lak dengan gelagat ibu-ibu yang time tu rasa cam muda..(jangan marah)...

Masa ni zeema's tengah pregnant 8 bulan kalau tak silap. So..kalau kerja yang berat-berat tu, ramai lah yang tolong mengoferkan diri menolong. Itu yang buat lagi semangat nak memasak tu..
jom kita layan gambar2 lain lak...

2 comments:

  1. as-salam, jmput singgah & Follow Pusat Usahawan http://pusman9.blogspot.com dan daftar di http://direktoriusahawanmara.blogspot.com.. ikhlas utk usahawan... :)

    ReplyDelete
  2. zeema...dah tambah montok dah lepas bersalin ni....ngapa tak caling2 acik nak gak joint kontest2 cam ni...seronok...

    ReplyDelete