There was an error in this gadget

Tuesday, October 16, 2012

DURIAN CREPE...

Assalamualaikum....lama tak update blog ni....terkini zeema bakery ada buat durian crepe yang Alhamdulillah mendapat sambutan...terima kasih kepada regular customer yang sentiasa beri dorongan dan sokongan...kepada sesiapa yang berminat utk membuat tempahan boleh sms 012-6375031...harga durian crepe ini RM10.00 (4 pcs)...saiz sebiji durian crepe ini adalah lebih kurang 2.5'' x 1.5''...selamat mencuba yer kawan2...terima kasih lagi sekali..

Monday, July 2, 2012

assalamualaikum..

lama x update ntry..kadang2 rasa rindu jugak nak berblog ni..asyik upload kat facebook je..
blog pun tercicir..kepada pengunjung zeema bakery..harap sudi add ke account fb saya zeema_bakery@yahoo.com untuk perkembangan terkini..
sokongan kalian saya dahului dengan ucapan terima kasih..

Tuesday, June 5, 2012

Monday, June 4, 2012

MUFFIN

Doorgift order by Effa..
~ strawberry muffin

CHOCOLATE CUPCAKE

Untuk doorgift..order by Faizah hashim..
~ chocolate cupcake + packing

STRAWBERRY MUFFIN

Order by Effa..
~ muffin with strawberry filling

CHOCOLATE SPONGE CAKE

Chocolate Sponge Cake..Happy mothers day order by Aunty Petronas Lobak
~ Sponge cake
~ Buttercream Frosting